Logo opleidingen met perspectief
 

Kernwaarden

Je kunt ons aan de volgende zaken herkennen:

Gemeenschappelijk versterkend
In alles wat wij doen zoeken we elkaar en anderen op vanuit de overtuiging dat we met elkaar sterker zijn dan los van elkaar. Gemeenschappelijk optrekken betekent voor ons meer dan plezierig samenwerken. Het betekent voor ons samen gericht werken aan het oplossen van gemeenschappelijke vraagstukken. Vanuit de wens om anderen beter en krachtiger te maken en daarmee ook onszelf. Gemeenschappelijk versterkend staat voor ons ook  voor de ambitie om de samenleving waarvan wij allen onderdeel zijn te versterken.

Bewust persoonlijk
Het niveau van menselijke relaties waarop alles tot stand komt is het persoonlijke 1-op-1 contact. Weten wat de ander en jezelf beweegt, elkaar kennen en erkennen, gericht zijn op het belang van de ander, weten wat je voor elkaar kunt en wilt betekenen; dat is voor ons bewust persoonlijk.

Onze kernwaarden geven aan hoe we graag willen zijn, wat we het allerbelangrijkst vinden. Ze zeggen heel veel over ons, over hoe we willen werken. Toch is dit niet het hele verhaal. Wij kennen ook een aantal waarden die belangrijk en vanzelfsprekend zouden moeten zijn voor elke onderwijsinstelling. Wij doen dan ook onze uiterste best om ook deze zaken waar te maken. We hebben het dan over: