Logo opleidingen met perspectief
 

Leven lang ontwikkelen

Om het beste uit elke leerling te halen is een bekwame leraar cruciaal. Personaliseren van het onderwijs betekent individuele talentontwikkeling in plaats van uniformiteit. Diversiteit in plaats van eenvormig onderwijs. Dit vraagt een andere rol van de medewerker, van jou dus. Van sturen naar begeleiden, van voorschrijven naar uitdagen en van antwoorden geven naar vragen stellen. Het voorbereiden van leerlingen op de toekomst en met leerlingen werken aan 21e eeuwse vaardigheden, vraagt van jou dat jij je blijft ontwikkelen.

Ook bij de Ondersteunende Diensten werken wij voortdurend aan onze deskundigheid, zodat wij van toegevoegde waarde blijven voor het onderwijs en de bedrijfsvoering in de scholen. Zo dragen wij (indirect) bij aan de kwaliteit van het onderwijs voor de leerlingen en studenten van rsg de Borgen en Terra. Daarom blijven we ontwikkelen en zijn we een lerende organisatie.

Noorderlink
Onderwijsgroep Noord is aangesloten bij Noorderlink, een samenwerking op het gebied van Human resource Management (HrM) en Human resource development (Hrd). Door kennis, expertise en best practices uit te wisselen vergroten de organisaties in dit netwerk de mobiliteit en inzetbaarheid van hun medewerkers. Daarnaast zet Noorderlink zich in om goed opgeleid personeel voor het noorden te behouden en naar het noorden te halen. Zie voor meer informatie www.noorderlink.nl