opleidingen met perspectief
 

Werken bij

Solliciteer nu

Docent Economie / Bedrijfseconomie 1e graad

rsg de Borgen
0.7- 0.9 FTE | Vacaturenummer: 1765 | Sluitingsdatum: 27 juni 2022

Deze baan

rsg de Borgen biedt een breed aanbod van voortgezet onderwijs in de regio Westerkwartier-Noordenveld. rsg de Borgen maakt samen met Terra en de Dollard college onderdeel uit van onderwijsgroep Noord.
rsg de Borgen bestaat uit vijf scholen, zij staan open voor leerlingen en ouders van elke levensovertuiging: de Esborg (Roden), de Nijeborg (Leek), de Ronerborg (Roden), de Woldborg (Grootegast) en de Lindenborg (Leek) - havo, atheneum, gymnasium en technasium.
Bij rsg de Borgen werken bijna 200 medewerkers. Samen bieden zij praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium aan 2.100 leerlingen. Daarvan werken op de Lindenborg ongeveer 110 collegas die het onderwijs verzorgen voor bijna 1000 leerlingen.
We dagen leerlingen uit om hun talent te ontdekken Dit geldt niet alleen voor leerlingen, maar ook voor docenten.

Wij zoeken

De Lindenborg, onderdeel van rsg de Borgen, zoekt per 1 augustus 2022 een collega:
* die beschikt over een eerstegraads bevoegdheid economie en/of bedrijfseconomie;
* die zich herkent in onze kernwaarden: gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, zorgdragend voor veiligheid; resultaatgerichtheid en efficiency;
* die een onderwijsvisie heeft waarbij de leerling centraal staat en uitdaging ziet in het begeleiden en coachen van leerlingen bij hun studieloopbaan, waarbij het centraal stellen van leerling gebeurt vanuit Onderwijsteams;
* die beschikt over brede vakinhoudelijke en vakdidactische kennis en vaardigheden op het gebied van economische vakken en waarin vakoverstijgend aan de gammakennis en vaardigheden wordt gewerkt;
* die reflecteert op zijn/haar handelen;
* die goed kan samenwerken met collega's en een professionele instelling heeft.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het betreft een LB-functie volgens de cao vo met een maximum salaris van € 4.366,-- per maand bij een volledige betrekking, exclusief vakantie- en eindejaarsuitkering. De functie betreft deels een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast en deels vervangingsuren.

Vragen?

Uitgebreide informatie over rsg de Borgen vindt u op onze website www.rsgdeborgen.nl.
Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Martje van Velzen (m.vanvelzen@rsgdeborgen.nl), vakgroepvoorzitter economie of Dennis Volmer (d.volmer@rsgdeborgen.nl), directie de Lindenborg.

Geïnteresseerd?
Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren via de knop "solliciteer nu".
Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 27 juni 2022.

Solliciteer nu

Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature