opleidingen met perspectief
 

Werken bij

Solliciteer nu

2 projectleiders innovatie

Terra
0.8- 1 FTE | Vacaturenummer: 1759 | Sluitingsdatum: 27 juni 2022

Deze baan

Terra staat voor goed groen onderwijs. Dit betekent dat er een goede verbinding moet zijn tussen het onderwijs, overheid en bedrijfsleven. Wil jij hieraan meewerken? Solliciteer dan op de functie van Projectleider Innovatie bij Terra.

Onze missie is om jongeren en volwassenen op te leiden tot professionals die bijdragen aan de wereld van morgen, met aandacht voor elkaar en voor de wereld om ons heen.

Dit doen we door jaarlijks ruim 6.000 jongeren en (jong)volwassenen hun talenten te laten ontdekken binnen ons groene onderwijs én te begeleiden naar een waardevolle plek op de arbeidsmarkt of een vervolgstudie. Wij zeggen niet voor niets bij Terra worden mensen bewust, bekwaam en betekenisvol.

Om onze missie te volbrengen zoeken wij mensen met passie!

Over Terra
Terra is een opleidingscentrum dat Praktijkonderwijs, vmbo-groen, het Groene Lyceum, mbo, volwassenenonderwijs (TerraNext) en onderwijs voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (TerraStart) aanbiedt in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Onze opleidingen hebben een groen karakter, wat inhoudt dat de opleidingen te maken hebben met groen, voeding, dier, natuur & milieu.

Het groene onderwijs bevindt zich in het hart van maatschappelijke vraagstukken die we moeten oplossen. Dit doen wij door samen te werken met het regionale organisaties, bedrijven en andere onderwijsinstellingen.

Terra in ontwikkeling
De sectoren waarin de opleidingen van Terra zich bevinden, zijn dynamisch en zijn nauw verbonden aan maatschappelijke ontwikkelingen. Het is belangrijk dat onze studenten leren over deze ontwikkelingen en een goed beeld krijgen van hun toekomstige werkveld. Dit kunnen wij als onderwijs niet alleen. Hier hebben wij het bedrijfsleven, overheid en andere onderwijsinstellingen bij nodig. Daarom zijn we binnen Terra gestart met het programma Innovatie. Dit programma heeft als doel om ons onderwijs optimaal te verbinden met het brede spectrum aan innovaties die gaande zijn in de groene sector. Hierbij valt te denken aan precisie landbouw, biodiversiteit, insectenteelt, serious gaming en nog veel meer.

Om dit programma stevig neer te zetten is een programmateam samengesteld met een diversiteit aan expertises binnen het groene onderwijs. Dit team heeft de grote lijnen en kaders uitgezet en diverse (deel-)projecten gedefinieerd. We zijn nu toe aan de volgende fase en zijn daarom op zoek naar 2 projectleiders. Is dit wat voor jou?

Wat ga je doen?
Als projectleider heb je de taak om de verschillende (deel-)projecten binnen dit programma goed te leiden. Dit zijn projecten die binnen de school worden uitgevoerd, maar bij veel projecten wordt ook juist actief samengewerkt met het bedrijfsleven, gemeentes en overige externe partijen.

Je wordt als projectleider onderdeel van het programmateam Innovatie. Dit team bestaat uit een programmasecretaris, verschillende projectleiders en wordt aangestuurd door een programmaleider. Je krijgt als projectleider veel vrijheid om je functie in te richten en tegelijkertijd werken we aan een gezamenlijk doel, namelijk het aanbieden van goed groen onderwijs! Dit vraagt bepaalde competenties. Hieronder lees je welke competenties wij graag terugzien bij onze projectleiders.

Wij zoeken

Wij zoeken:
De projectleiders die wij zoeken herkennen zich in het volgende profiel:
• Hebben affiniteit met groen, techniek & onderwijs;
• Zijn doel- en resultaatgericht werkend;
• Zijn In staat om aan alle stappen binnen een project, van start tot afronding, een constructieve bijdrage te leveren;
• Zijn zelfstandige en proactieve persoonlijkheid met sterk gevoel van eigenaarschap, maar weten ook dat ze onderdeel zijn van een grotere organisatie met een gezamenlijk doel.
• Zijn communicatief zeer vaardig;
• Vinden het leuk om mee te bouwen aan de verdere ontwikkeling van het programma;
• Weten zich staande te houden binnen een sterk veranderende onderwijsorganisatie;
• Als projectleider ben je veel onderweg. Als projectleider moet je dit geen probleem vinden.
• Hbo / WO werk en denkniveau;
• Ervaring met subsidieaanvragen en verantwoording is een pre.

Wij bieden

Wat kun je van ons verwachten?
Het betreft een nieuwe functie binnen Terra, in een nieuw team, waarbij er veel ruimte voor eigen inbreng. Het betreft een functie voor 0,8 FTE 1,0 FTE. Je kunt groeien in je rol en positie binnen Terra. Deze functie start in salarisschaal 10, cao mbo (max. salaris bij fulltime dienstverband is €4.429,00). Als je op termijn complexe projecten kunt leiden dan is doorstroom naar schaal 11 mogelijk.
Je valt onder de cao mbo, dit betekent ook dat je jaarplanning gelijk is met het mbo-onderwijs, zoals bijvoorbeeld de vakanties. Daarnaast heeft Terra een aantrekkelijke werkkostenregeling en bestaat de mogelijkheid om deels thuis te werken.
We staan ook open voor andere constructies (zoals zzp).

Vragen?

Solliciteren
Enthousiast geworden? We ontvangen graag je CV + motivatie via de knop solliciteer nu. Dit kan t/m uiterlijk 26 juni 2022.

Wil je liever eerst wat meer informatie? Neem dan gerust contact op met Chris Kesting, programmasecretaris (06 55 49 02 90) of Sjoerd Pool, programmaleider(06 23 96 59 83).

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 4 en 11 juli 2022

Solliciteer nu

Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature