opleidingen met perspectief
 

Werken bij

Solliciteer nu

Adviseur Onderwijs & Kwaliteitszorg (1218)

Onderwijsgroep Noord
0.8 FTE | Vacaturenummer: 1218 | Sluitingsdatum: 17 september 2019

Deze baan

Algemene informatie
Ondersteunende Diensten van Onderwijsgroep Noord bestaat uit de afdelingen onderwijs & kwaliteitszorg, personeel & organisatie, informatie- en communicatietechnologie, planning & control, huisvestings- & facilitaire zaken, marketing & communicatie en het secretariaat. De circa 100 medewerkers zijn dienstverlenend zowel aan het College van Bestuur als aan de regiodirecteuren, teamleiders en adjunct-/afdelingsdirecteuren van de vestigingen van Terra, Dollard College en rsg de Borgen.

De afdeling
De afdeling onderwijs en kwaliteitszorg (O&K) heeft een adviserende en ondersteunende taak ten aanzien van het (meerjaren-)beleid met betrekking tot onderwijs en kwaliteitszorg.
De afdeling O&K bestaat uit een adjunct-directeur, meerdere adviseurs en een aantal projectmedewerkers.

Werkzaamheden
Actuele thema’s zijn onder andere de ontwikkeling naar een team georiënteerde organisatiestructuur, resultaatverantwoordelijke teams, vernieuwing VMBO en gepersonaliseerd leren.
Hij/zij adviseert en biedt vooral ondersteuning aan de regiodirecteuren en afdelingsdirecteuren van de VO-vestigingen van het Dollard College met betrekking tot bijvoorbeeld onderwijskundige vernieuwingen, nieuwe wet- en regelgeving en de uitvoering van kwaliteitszorg.
Wij zoeken een proactieve, inspirerende adviseur die vanuit zijn/haar rol multidisciplinaire, vestigings-overstijgende project- en werkgroepen begeleidt.

Wij zoeken

een collega die
- als senioradviseur met hands-on mentaliteit een stevige gesprekspartner is van de regio- en afdelingsdirecteuren van het Dollard College inzake onderwijs en kwaliteit;
- een onderwijskundige of vergelijkbare bachelor of master behaald heeft;
- brede en theoretische kennis heeft van het onderwijs- en kwaliteitszorgbeleid en onderwijspraktijk van bij voorkeur het VO;
- kennis heeft van wet- en regelgeving op het gebied van onderwijs- en kwaliteitszorg;
- vaardig is in het adviseren en opstellen van beleidsnota's en in het (bege)leiden van en deelnemen aan project- en werkgroepen.

Naast de vijf algemene competenties beschik je over flexibiliteit, organisatiesensitiviteit, overtuigingskracht, visie en sturen op resultaat.

Wij bieden

Een afwisselende reguliere functie in een plezierige werkomgeving, in eerste instantie voor een jaar met zicht op een vast dienstverband. Het betreft een schaal 11 functie CAO MBO met een maximum van € 4.779,- bruto per maand bij een volledige betrekking.

Vragen?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met José Weitenberg-Kroontje, adjunct-directeur ondersteunende diensten, telefoon 050 - 529 29 51.

Geïnteresseerd?
Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op de knop "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 17 september 2019.

Solliciteer nu

Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature