opleidingen met perspectief
 

Werken bij

Solliciteer nu

Docent Biologie, Nask en Scheikunde

Dollard College
Hommesplein/Stikkerlaan, Pekela
0.38- 0.92 FTE | Vacaturenummer: 1179 | Sluitingsdatum: 20 juni 2019

Deze baan

Onze scholen
De vestiging Hommesplein-Stikkerlaan in Winschoten heeft ruim 1500 leerlingen en biedt onderwijs aan leerlingen van gymnasium, atheneum, havo, zesjarige havo, mavo, isk en onderbouw vmbo. Eveneens wordt in de onderbouw vwo tweetalig onderwijs aangeboden.
Persoonlijke aandacht en begeleiding van leerlingen vinden wij belangrijk. Er is bovendien veel aandacht voor culturele en sportieve activiteiten.
De vestiging Pekela is een kleinschalige, warme en sportieve school met 230 leerlingen en biedt onderwijs aan leerlingen in de onderbouw vwo, havo, zesjarige havo, mavo, isk en in de onder- en bovenbouw vmbo (basis en kader).

Wij zoeken

een collega
o die zich herkent in onze kernwaarden: gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk. Om dit te bereiken vragen wij van jou kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, zorg voor veiligheid, resultaatgerichtheid en efficiency.
o met minimaal een tweedegraads bevoegdheid biologie en scheikunde voor beide vestigingen;
o die verder aan de volgende voorwaarden voldoet:
• enthousiast, energiek, flexibel en proactief;
• creatief in zijn/haar denkbeelden, innovatief;
• in staat (zeer) gedifferentieerd te werken;
• affiniteit hebben met de doelgroepen mavo, havo en vwo
• competent in samenwerken in een team;
• competent in samenwerking met de omgeving.


Werkzaamheden
Je verzorgt op beide vestigingen lessen biologie, nask en scheikunde en daarnaast is het mogelijk dat je een mentortaak hebt.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het betreft een LB-functie volgens de CAO VO met een maximum salaris van € 4.186,- per maand bij een volledige betrekking. Mede afhankelijk van je achtergrond en werkervaring is een LC-functie bespreekbaar.

Vragen?

Informatie
Voor verdere informatie over de vacature kun je contact opnemen met mevrouw Koster-Schulte, afdelingsdirecteur vwo, tel. (0597) 67 02 00. Uitgebreide informatie over het Dollard College vind je op onze website www.dollardcollege.nl.

Geïnteresseerd?
Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent?
Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op de knop "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 19 juni 2019.

De sollicitatiegesprekken vinden op vrijdagmiddag 21 juni tussen 13.00 en 16.00 uur plaats in Winschoten op vestiging Hommesplein.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu

Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature