opleidingen met perspectief
 

Werken bij

Solliciteer nu

medewerker Personeels-en Salarisadministratie

Onderwijsgroep Noord
0.6 FTE | Vacaturenummer: 1157 | Sluitingsdatum: 01 juni 2019

Deze baan

De Ondersteunende Diensten van Onderwijsgroep Noord bestaat uit de afdelingen onderwijs en kwaliteitszorg, personeel & organisatie, informatie- en communicatietechnologie, planning & control, financiën, personeels- en salarisadministratie, huisvestings- en facilitaire zaken, marketing & communicatie en het secretariaat. De ca. 90 medewerkers zijn dienstverlenend zowel aan het College van Bestuur als aan de directeuren en medewerkers van de vestigingen van Terra, het Dollard College en rsg de Borgen. Daarnaast wordt de personeels- en salarisadministratie verricht voor het Eemsdeltacollega. Onze kernwaarden zijn gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk. Om dit te bereiken, vragen wij van alle medewerkers kwaliteitsgerichtheid, commitment, gerichtheid op zelfontwikkeling, klantgerichtheid en vermogen om samen te werken.

Het team PSA bestaat uit twee senior medewerkers en vijf medewerkers PSA. Het team valt samen met het team financiën en het team planning & control onder verantwoordelijkheid van een adjunct-directeur Ondersteunende Diensten. Het team maakt een sterke ontwikkeling door, waarbij professionalisering, digitalisering en optimalisering van de administratieve / beheersmatige processen centraal staan.

Wij zoeken

voor zo spoedig mogelijk een collega;

- die aantoonbaar MBO-werk- en denkniveau heeft, bij voorkeur een diploma MBO-P&A en/of PDL;
- die ervaring heeft opgedaan op een personeels- en/of salarisadministratie en bij voorkeur heeft gewerkt met AFAS Profit/Insite
- die een teamplayer is;
- die zelfstandig en gestructureerd de gevraagde werkzaamheden kan uitvoeren;
- die over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden beschikt;
- die proactief, stressbestendig, flexibel én accuraat is;
- die het vanzelfsprekend vindt dat je vertrouwelijk omgaat met de personele gegevens waar je mee werkt.

De werkzaamheden zijn;

- het uitvoeren van reguliere werkzaamheden PSA, zoals contracten opstellen, mutatieverwerking, archivering en de administratie rondom verzuim en werving & selectie;
- het opleveren van managementinformatie;
- leveren van een bijdrage aan het verbeteren en digitaliseren van de (werk)-processen;
- ondersteuning bieden aan de adviseurs P&O.

Werkdagen: uren verdeeld over minimaal 4 dagen.

De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Wij bieden

Een afwisselende functie in een plezierige werkomgeving, in eerste instantie voor een jaar. Het betreft een schaal 6 functie cao mbo met een maximum van € 2.714,- bruto per maand bij een volledig dienstverband.

Vragen?

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met de heer P. Reitsma, adjunct-directeur P&C, PSA en FA, (050) 529 29 29 of 06 - 463 95 844.

Geïnteresseerd?
Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op de knop "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 31 mei 2019.

Solliciteer nu

Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature