opleidingen met perspectief
 

Werken bij

Solliciteer nu

Adjunct-directeur I&A

Onderwijsgroep Noord
1 FTE | Vacaturenummer: 958 | Sluitingsdatum: 30 april 2018

Deze baan

Werkzaamheden
Onderwijsgroep Noord is in ontwikkeling en dit geldt ook voor de Ondersteunende Diensten. Er is een ontwikkeling ingezet van een centraal geleide organisatie naar een organisatie met een meer decentrale structuur waarin verantwoordelijkheden en bevoegdheden dichter bij de uitvoering liggen. Dit betekent dat toenemende resultaatverantwoordelijkheid, persoonlijk leiderschap en horizontale samenwerking centraal staan. Het afgelopen jaar heeft dit vorm en inhoud gekregen door de introductie van resultaatverantwoordelijke teams.

Als Adjunct-Directeur I&A (Informatisering & Automatisering) werk je niet alleen aan de meest uiteenlopende projecten en programma`s, maar heb je ook een grote rol in het profileren en positioneren van de afdeling I&A. Deze afdeling is van cruciaal belang voor het dagelijks functioneren van de organisatie en noodzakelijk voor het bieden van toekomstgericht en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Naast het gehele ict-domein valt ook de centrale deelnemersadministratie onder de afdeling I&A.
In deze functie ben je budget- en resultaatverantwoordelijk en geef je op een inspirerende wijze leiding aan een team van circa 20 medewerkers. Je zorgt voor innovatie, heldere en Lean ingerichte processen en goede communicatie met de organisatie.

Je maakt deel uit van het MT van de Ondersteunende Diensten en levert een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de Ondersteunende Diensten.
Je houdt je onder meer bezig met:
- Het analyseren van ontwikkelingen, innovaties en verbetermogelijkheden en vertaalt deze naar meerjarenplannen, nieuwe producten en processen;
- Het begeleiden van de medewerkers van de afdeling I&A bij zowel de uitvoering van hun reguliere werkzaamheden als bij het initiëren van innovatie en kwaliteitsverbetering;
- Het coachen van medewerkers en teams bij hun professionele ontwikkeling en de groei naar meer resultaatverantwoordelijkheid;
- Het zorgdragen voor een optimale afdelingsoverstijgende samenwerking, zoals het vormen en ondersteunen van klantteams;
- Het aansturen van complexe stichtingsoverstijgende programma`s en projecten.

Binnen de Ondersteunende Diensten zijn vier adjunct-directeuren werkzaam die elk meerdere afdelingen aansturen en rapporteren aan de Directeur Ondersteunende Diensten.

Wij zoeken

Functie-eisen
Door jouw expertise en drive weet je de ontwikkelingen binnen de teams door te voeren. Uiteraard sta je stevig in je schoenen en communiceer je moeiteloos op alle niveaus. Daarnaast beschik je over:

- Minimaal een afgeronde HBO-opleiding in de richting van ICT, bedrijfskunde of informatica;
- Relevante werkervaring in een soortgelijke functie binnen een grotere dienstverlenende organisatie;
- Kennis van de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied;
- Je beschikt over goede managementvaardigheden en kennis van veranderprocessen, waardoor je ook buiten de kaders van jouw aandachtsgebied verschil kan maken;
- Een visie op een toekomstgerichte ICT-ondersteuning;
- Ervaring met het opstellen van business cases, plannen van aanpak en meerjarenplannen.

Competenties:
- Je kunt goed plannen en organiseren, je bent resultaatgericht, besluitvaardig, analytisch en klantgericht;
- Door jouw inspirerende persoonlijkheid weet jij jouw team in beweging te krijgen;
- Je bent in staat om op een coachende manier jouw medewerkers naar een nog hoger kwaliteitsniveau te brengen.

Wij bieden

Het betreft een schaal 13 functie cao MBO met een maximum bruto jaarsalaris van circa €75.000,00 per jaar (inclusief eindejaarsuitkering) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Het betreft een functie voor de duur van 1,5 jaar - 2 jaar.

Vragen?

De werving en selectie is uitbesteed aan Hunter Select. Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangt Hunter Select graag per e-mail jouw curriculum vitae en motivatiebrief t.a.v. Renée Nicolaï, r.l.nicolai@hunterselect.nl. Vertrouwelijk gebruik van jouw gegevens wordt uiteraard gegarandeerd.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Renée Nicolaï van Hunter Select: 050-3115882.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Solliciteer nu

Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature