opleidingen met perspectief
 

Werken bij

Solliciteer nu

Adviseur Onderwijs en Kwaliteit (891)

Onderwijsgroep Noord
Onderwijs & Kwaliteitszorg
0.7 FTE | Vacaturenummer: 891 | Sluitingsdatum: 16 december 2017

Deze baan

Voor de Ondersteunende Diensten in Groningen zoeken wij zo spoedig mogelijk

ADVISEURS ONDERWIJS EN KWALITEIT VO/MBO

omvang dienstverband in overleg, minimaal 0,7 fte
vacaturenummer 891

Algemene informatie
De Ondersteunende Diensten van Onderwijsgroep Noord bestaan uit de afdelingen onderwijs en kwaliteit, personeel en organisatie, informatie- en communicatietechnologie, planning en control, huisvestings- en facilitaire zaken, marketing en communicatie en het secretariaat.
De ruim 80 medewerkers zijn dienstverlenend aan zowel de (afdelings)directeuren van Terra, Dollard College, rsg de Borgen en de Ondersteunende Diensten als aan het College van Bestuur. Onze kernwaarden zijn gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk. Om dit te bereiken, vragen wij van alle medewerkers kwaliteitsgerichtheid, commitment, gerichtheid op zelfontwikkeling, klantgerichtheid en vermogen om samen te werken.

De afdeling Onderwijs en Kwaliteitszorg (O&K)
De afdeling O&K heeft een adviserende en ondersteunende taak op de domeinen onderwijs, onderwijsinnovatie, kwaliteit en kwaliteitszorg. De afdeling O&K bestaat uit een adjunct-directeur en meerdere adviseurs, die als aandachtgebieden voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, project(subsidie)beheer, internationalisering of juridische ondersteuning hebben. De specifieke aandachtsgebieden zijn toebedeeld aan teams binnen de afdeling.

Werkzaamheden
De adviseur O&K VO/MBO adviseert en ondersteunt de onderwijspartners op bovengenoemde domeinen op het terrein van beleidsontwikkeling, projectbegeleiding, procesbegeleiding en onderzoek. Er wordt multidisciplinair samengewerkt met andere collega’s binnen de Ondersteunende Diensten. Actuele thema’s binnen de afdeling zijn bijvoorbeeld kwaliteitszorg, kwaliteitsaudits, onderwijskundige teamontwikkeling, gepersonaliseerd leren, vroegtijdige schoolverlaters, loopbaanleren (LOB), examinering, alumnibeleid, excellentie en ondernemend leren, regioleren en BPV in het mbo.

Wij zoeken

een collega die
• de kwaliteit van het onderwijs aan onze leerlingen en studenten hoog in het vaandel heeft;
• zich kan inleven in de context waarbinnen de onderwijspartners, de ondersteunende diensten en het college van bestuur zich bewegen;
• vanuit persoonlijk leiderschap en ondernemingskracht in staat is in een dynamische omgeving onderwijs- en kwaliteitsthema’s op de kaart te zetten in samenspraak met de vestigingen en andere ondersteunende disciplines;
• een actuele, brede en inhoudelijke/theoretische kennis van onderwijs- en kwaliteitsaangelegenheden in het VO en/of MBO heeft als ook van relevante wet -en regelgeving;
• vaardig is in het analyseren en vertalen van ontwikkelingen en informatie naar adviezen, (beleids-) plannen en rapportages;
• vaardig is in het begeleiden van en deelnemen aan project -en werkgroepen en in -en externe overlegorganen;
• beschikt over een relevante afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur onderwijskunde;
• een teamplayer is en tevens bereid is een horizontale verantwoordelijkheid aan te gaan voor de algehele teamprestatie;
• bereid is de werkzaamheden over minimaal vier dagen te verdelen.

Wij bieden

Gestart wordt met een jaarcontract waarbij je komt te werken in een plezierige werkomgeving. Het betreft - afhankelijk van je ervaring - een functie in schaal 10 of 11 cao mbo met een maximum van € 4.019,- resp.
€ 4.553,- bruto per maand bij een volledige betrekking.

Vragen?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met José Weitenberg-Kroontje, adjunct-directeur Onderwijs en Kwaliteitszorg/Personeel en Organisatie/OGN-academie, telefoon 050 - 5292929.

Geïnteresseerd?
Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan ontvangen we graag je brief met curriculum vitae vóór 16 december 2017 via onderstaande link. De briefselectie vindt plaats in de week van 18 t/m 22 december. De selectiegesprekken vinden plaats op nog een nader te bepalen datum in januari 2018.

Ben je ZZP-er, voldoe je aan de functie-eisen, ben je op dit moment beschikbaar, heb je kennis van het mbo en heb je zin in een tijdelijke klus tot ongeveer april 2018, reageer dan meteen op onderstaand telefoonnummer. We kunnen je in afwachting van de definitieve invulling van de vacature goed gebruiken!

Een assessment kan deel uit maken van de procedure.


Solliciteer nu

Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature