opleidingen met perspectief
 

Werken bij

Solliciteer nu

Docent Kunstvakken

Dollard College
Hommesplein/Stikkerlaan
0.44- 0.56 FTE | Vacaturenummer: 1064 | Sluitingsdatum: 28 oktober 2018

Wij zoeken

met ingang van 19 november 2018 een collega
- die zich herkent in onze kernwaarden: gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, zorgdragend voor veiligheid; resultaatgerichtheid en efficiency;
- enthousiast en veelzijdig is en in te zetten voor verschillende kunstvakken.

Het gaat daarbij om Beeldende Vorming (een combinatie van tekenen en handvaardigheid) in de derde klassen havo, Kunst Vakken (KV) in de derde klas van de mavo en CKV in de bovenbouw havo. Kenmerkend voor het werken binnen de kunstvakken op het Dollard College Winschoten is dat leerlingen steeds uitgenodigd worden om een eigen weg in te slaan binnen het programma. Daarbij is het coachen van leerlingen minstens zo belangrijk als het aanleren van beeldende technieken en vaardigheden en vakkennis.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het betreft een LB-functie volgens de cao VO met een maximum salaris van € 4.071,- per maand bij een volledige betrekking.

Vragen?

Informatie
Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met dhr. P. Achterbosch,
tel. 0597-670200.

Geïnteresseerd?
Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaa bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op de knop "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 28 oktober 2018.

Solliciteer nu

Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature