opleidingen met perspectief
 

Werken bij

Solliciteer nu

Onderwijsassistent (1053)

Terra
Terra Meppel VO
1 FTE | Vacaturenummer: 1053 | Sluitingsdatum: 28 september 2018

Wij zoeken

een collega;

o die zich herkent in onze kernwaarden; gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de bij Terra algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, veiligheid, resultaatgerichtheid en efficiency;
o die een onderwijsvisie heeft waarbij de leerling centraal staat en uitdaging ziet in het begeleiden van leerlingen bij hun studieloopbaan;
o die beschikt over brede vakinhoudelijke en vakdidactische kennis en vaardigheden;
o die reflecteert op zijn/haar handelen;
o die goed kan samenwerken met collega’s en een professionele instelling heeft;
o die de christelijk grondslag onderschrijft.

Als onderwijsassistent beheer je een plek waar leerlingen met een ondersteuningsbehoefte hun rust kunnen vinden. Hierbij begeleid je leerlingen met een ondersteuningsbehoefte en leerlingen die een LWOO(LeerWeg Ondersteunend Onderwijs) aanwijzing hebben.

Wij bieden

Een uitdagende functie binnen een plezierige werkomgeving, waarbij de kernwaarden centraal staan. Het betreft een schaal 5 functie volgens de cao mbo met een maximum salaris van € 2.476,- per maand op basis van een volledige betrekking.

Vragen?

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met de heer M. Tempelman, afdelingsdirecteur, tel. (0522) 253364.

Geïnteresseerd?
Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op de knop "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 27 september 2018.

Solliciteer nu

Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature