Vacatures

Docent Onderzoek en Ontwerpen

Voor de vestiging Lindenborg te Leek zoeken wij per 17 augustus 2015 een docent Onderzoek en Ontwerpen (O&O). Het betreft een vacature in verband met vervanging wegens ziekte voor 0,3 fte.

Technisch Onderwijsassistent

Voor de vestiging Lindenborg te Leek zoeken wij voor het schooljaar 2015-2016 een technisch onderwijsassistent 2 voor circa 0,5 fte. Het betreft een reguliere vacature.

15110 Docent Biologie

Voor de vestiging Lindenborg te Leek zoeken wij per 17 augustus 2015 een docent Biologie. Het betreft een vacature in verband met vervanging zwangerschapsverlof / ouderschapsverlof voor circa 0,6 fte. Vermoedelijke einddatum 01-12-2015.

Reageren?
Wanneer u geïnteresseerd bent in een of meer van onze vacatures, dan kunt u direct reageren. Het (e-mail)adres en de contactpersoon, waarnaar u uw brief kunt sturen, worden beide in de vacature-omschrijving vermeld.

Geen relevante vacature?
Is er op dit moment geen relevante vacature voor u bij en heeft u belangstelling voor een baan bij Onderwijsgroep Noord? Wij ontvangen graag uw open sollicitatie. Stuur uw brief met curriculum vitae naar:

Onderwijsgroep Noord
Afdeling Personeel en Organisatie
Postbus 17
9700 AA Groningen

Mailen kan ook, stuur je brief en cv naar personeelszaken@onderwijsgroepnoord.nl